Världen öppnar sig😺

Nu börjar vi bli stora!

Syskonkärlek

Vad finns där ute?!

Felix

En creme spotted kille

Flyttat till Lund

Felix är en ljuvlig kille med ett lugnt stabilt temperament 😍 Han möter upp när vi kommer och vill umgås. Ligger gärna I famnen som en bebis och njuter av att gosa. Felix har redan hittat brittstilen😊 Han lägger sig på rygg emellanåt och bara kopplar av😁 Spinner innan vi ens hunnit börja klappa honom.  Han kommer att bli en mysig familjemedlem!

Ja då har man hittat brittstilen😊

8 v. En social lugn stabil och försiktig liten kille🥰 En spinnmaskin😍

Felix 7 veckor. Det gäller att hålla tungan rätt i mun när man kör ett styrkepass!
Den lugnaste i kullen. Ligger gärna på armen där han myser, spinner och blundar😍

Findus

Findus. En blå spotted kille.

Flyttat till Malmö

Findus är en riktig brittkille redan😊 Han går som en cool lufsig britthane😁 Han är en nallebjörn i alla avseenden. Lugn och cool, social och gosig. Kelar gärna och kommer för att få uppmärksamhet! Men det är också full fart med bus och lek! Findus har också britt egenskapen att glatt glufsa i sig mat😜 Snart blir han en nallebjörn i sin nya familj där kompisen Mozart väntar!

Findus 12 v😍
Snart flyttar jag

Findus 8 veckor. En kelgris, och buse😉😍

Fiona

Creme spotted tjej

Flyttat till Nättraby tillsammans med mamma Kiara.

Snart flyttar vi!

Fiona är en vacker lite försiktig flicka. Kollar in läget först innan hon bestämmer sig för vad hon vill. Hon är väldigt tjejig i sitt sätt att röra sig och till sitt utseende😍 När hon kollat läget är hon gärna med och busar runt! Brottas och skuttar😊 Fiona tycker om att kela. Ligger gärna I famnen eller lägger sig på sidan för att bli klappad🥰 Ingen kan motstå dessa vackra brittögon! Ett familj väntar dit hon flyttar tillsammans med mamma Kiara😊

Fiona 9 v😍

Fiona 6 veckor. Är nu en rumsren tjej som brottas med de andra. En lugn, söt och näpen liten tjej.

Fideli

Lila spotted sköldpadda

Flyttat strax utanför Landskrona

Minstingen med den STORA personligheten! Så söt och charmig med de stora brittögonen😊 Kommer springande när vi öppnar dörren. Klättrar upp på oss när vi sitter eller ligger. Vill umgås och bli klappad. Mycket social, framåt och först med allt😁 Mycket bus och aktivitet. Brottas gärna med de stora killarna😺 Väldigt lik sin mamma Kiara.

Fideli kommer att bli en underbar del i den familj dit hon flyttar❤

Yrvädret Fideli nu 12 v🤩

7 veckor nu lilla Fideli! En busig liten tjej som är först med allt nytt😊
Men också en gosig liten nalle.
I dag har hon klättrat och hängt upp och ner i kattgymmet😁

Fideli 6 veckor. Minst men busigast😊 Först med allt nytt! Älskar torrfoder och klättrar som en atlet! Kryper upp i knät🥰 Rumsren såklart.