Hedda har blivit en social, kelig knäkatt!

Hon pratar mycket och vill gärna vara med oss. Hedda älskar att vara i kattgården där hon också lyckats fånga några möss😊

Bästisen är Konrad som älskade henne från första stund!

Hedvig

Vi är väldigt glada för Hedvig som nu heter Miso. Miso spinner när hon äter och leker. Hon tycker om att bli borstad, men inte att få tänderna borstade. Hon är nyfiken (och bestämd) och vill gärna undersöka när det tillkommer nya saker i lägenheten. Hon vill gärna vara med oss och tycker om sällskap. Hon ligger gärna bredvid och vill vara i samma rum som oss. Hon sover gärna högst upp i sitt klösträd och tittar ut på träden och gatan.
 
När vi har varit borta en längre tid, så lägger Miso sina leksaker framför dörren. Hon kommer alltid springande och hälsar genom att lägga sig och visa magen. Hon visar tydligt när hon tycker att matte och husse ska gå upp på morgonen. 
 

Charles tycker om att vara med, är väldigt social och nyfiken. Alltid inom 1 meters avstånd. Men helst inte närmre, ingen knäkatt. På morgonen är han väldigt kelig och vill myser med oss i sängen, men sen sköter han sig mycket själv. Älskar att ligga i vårt uterum och spana på fåglar och annat. Vill gärna vara ute men trivs inte i selen. Vi har han lös ibland men vill gärna vänja honom vill selen, har köpt några olika sorts men han vill gå in direkt när han får koppel på. Vi övar en stund varje dag och håller tummarna för att han ska vänja sig så småningom. Han älskar att klättra och leka. Han tycker om barn och är otroligt snäll 🥰 Vi stormtrivs med honom och han är en otroligt harmonisk katt❤️

Vi älskar vår Holly. Hon är väldigt social och funkar bra med familjen. Hon är väldigt med och vill gärna bli klappad och söker uppmärksamhet.

Harry är mkt trevlig, social , pratsam och en livsnjutare och emellanåt en raket. 🤩